Leaf Shave

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

  We make the most innovative razor on the plannet….

Maak kennis met de Leaf Shave.

De Leaf Shave, is op het moment het enige scheermes ter wereld met een beweegbare kop waar geen plastic in word gebruikt.

Men kan het mes laden met 1,2, of 3 gebroken double edge mesjes. Op deze manier kan u de Leaf Shave aanpassen naar uw wensen. Zoals al eerder gezegd kan men de Leaf laden met 1 tot 3 halve double edge mesjes, men verkrijgt deze door een double edge mesje in het papiertje, doormidden te breken door het mesje dubbel te vouwen tot dat men het hoort breken.

  Hierdoor krijgt u het gemak en het comfort van de welbekend cartridge mesjes, met meerdere scheermesjes en de beweegbare kop die de contouren van het gezicht/lichaam volgt.

Doordat men de Leaf met 1 tot 3 mesjes kan laden kan men de agressiviteit van het mes zelf bepalen en maakt het mes dan ook uitermate geschikt om lichaamshaar te scheren wat toch weer net even wat anders is als de baard te scheren. Maar ook bij deze laatste kan men bijvoorbeeld er voor kiezen om met 3 mesjes met de haargroei mee te scheren en tegen de haargroei in bijvoorbeeld met twee mesjes.

Wij van Scheer & Schuim, zijn enorm trots om dit wondertje der techniek te mogen introduceren. De Leaf shave is enorm goed uitgebalanceerd en ziet er ook nog eens heel erg mooi uit.

Dus kom langs in de winkel om hem te voelen en te zien of bestel hem gewoon online[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_column_text css=”.vc_custom_1532874239264{background-position: 0 0 !important;background-repeat: repeat !important;}”][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Wie zijn de mannen achter Leaf Shave en wat is hun dijfveer.

De mannen achter Leaf shave zijn Adam en Adam, om het gemakkelijk te houden!

Adam Hahn                                                                                      Adam Simone

Beiden medisch instrumentmaker en gezamenlijk hebben ze daar zo’n 25 jaar ervaring in.

In 2015 hebben ze hun focus verlegt op het heruitvinden van het scheermes, en dat heeft geresulteerd de leaf shave. 

In 2016 hebben ze een kickstarter programma opgezet om  donateurs te werven voor hun project en dat is goed geslaagd, ze hebben met 1500 donateurs €115.000 ingezameld en zijn datzelfde jaar verder gegaan met het ontwerpen en testen van de Leaf Shave. 

Eind 2016 waren ze zover om hun eerste grote productie te laten maken, waarmee ze ook direct hun schuld bij hun donateurs konden inlossen door hen te voorzien van de Leaf Shave. En hiermee was dan ook de start van hun bedrijf gerealiseerd. En groeien ieder maand.

De visie achter de Leaf Shave:

  • Het vervaardigen van kwaliteitsproducten die een leven lang mee gaan
  • gebruikmakend van duurzame materialen om afval te verminderen
  • Mooie dingen maken
[/vc_column_text][vc_row content_placement=”middle” css_animation=”bounceIn”][vc_column]
Leaf shave matt black
Leaf Shave

Wil je nog niet aan een safety razor beginnen, omdat je bang bent je sneller te snijden maar je bent de cartridge mesjes wel zat, dan is  de Leaf Shave dé oplossing. Dit zeer goed uitgebalanceerd en  prachtige stukje techniek scheert fenomenaal…Lees hieronder verder

 

niet beoordeeld 19,9589,75 Producten bekijken
Leaf shave chrome glanzend
Leaf shave chrome

Wil je nog niet aan een safety razor beginnen, omdat je bang bent je sneller te snijden maar je bent de cartridge mesjes wel zat, dan is  de Leaf Shave dé oplossing. Dit zeer goed uitgebalanceerd en  prachtige stukje techniek scheert fenomenaal…Lees hieronder verder

 

niet beoordeeld 82,50 Meer informatie
niet beoordeeld 87,50 In winkelmand
Leaf shave matt black
Leaf shave mat zwart

Wil je nog niet aan een safety razor beginnen, omdat je bang bent je sneller te snijden maar je bent de cartridge mesjes wel zat, dan is  de Leaf Shave dé oplossing. Dit zeer goed uitgebalanceerd en  prachtige stukje techniek scheert fenomenaal…Lees hieronder verder

 

niet beoordeeld 82,50 Meer informatie
[/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *