Adres: Vriesestraat 73 Dordrecht
Openingstijden

De winkel in dordrecht

Scheer & Schuim heeft in oktober 2020 zijn intrek genomen in een eveneens  karakteristiek pand aan de Vriesestraat 73. We zeggen eveneens omdat we op de voorstraat 413 zijn begonnen.

We hebben in 6 jaar tijd op de Voorstraat iets moois opgebouwd en waren toe aan iets groters, waar we u nog beter van dienst kunnen zijn en nog meer mooie scheer en verzorgingsproducten kunnen aanbieden.

De uitstraling van ons nieuwe pand is dan misschien wel veranderd, maar onze service,  persoonlijke benadering en uitleg over onze producten zullen ongewijzigd blijven.

We nemen dan ook altijd de tijd voor u als klant, we leggen het graag goed uit. Dit omdat als men besluit klassiek te gaan scheren met bijvoorbeeld een safety razor (of ook wel krabbertje genoemd) enige uitleg niet overbodig is. Als men geen uitleg heeft gehad en op dezelfde manier gaat scheren als met een cartridge mesje, dan wordt het geen plezierige scheerbeurt, en dat willen we ten alle tijden zien te voorkomen.

Wij zijn overtuigd van deze manier van scheren eens en temeer omdat het ontwerp van begin af aan haast niet veranderd is en het al meer dan 100 jaar bestaat, en als een product al zolang bestaat dan heeft het zich in de tijd wel bewezen.

We zien u graag in onze winkel, en natuurlijk ook in onze online shop. Als er vragen zijn.... stel ze  Dat kan telefonisch, via instagram facebook of e-mail.

Groet Richard Dries


No settings found for the grid #6.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram