De winkel in Dordrecht

Scheer & Schuim heeft in oktober 2020 zijn intrek genomen in een eveneens  karakteristiek pand. De winkel in dordrecht is gevestigd aan de Vriesestraat 73. We hebben in 6 jaar tijd op de Voorstraat iets moois opgebouwd en waren toe aan iets groters, waar we u nog beter van dienst kunnen zijn en nog meer mooie scheer en verzorgingsproducten kunnen aanbieden. Zie hieronder de foto's van de winkel in dordrecht 

De uitstraling van ons nieuwe pand is dan misschien wel veranderd, maar onze service,  persoonlijke benadering en uitleg over onze producten zullen ongewijzigd blijven.

We nemen dan ook altijd de tijd voor u als klant, we leggen het graag goed uit. Dit omdat als men besluit klassiek te gaan scheren met bijvoorbeeld een safety razor, enige uitleg niet overbodig is. Als men geen uitleg heeft gehad en op dezelfde manier gaat scheren als met een cartridge mesje, dan wordt het geen plezierige scheerbeurt, en dat willen we ten alle tijden zien te voorkomen.

Wij zijn overtuigd van deze manier van scheren eens en temeer omdat het ontwerp van begin af aan haast niet veranderd is en het al meer dan 100 jaar bestaat, en als een product al zolang bestaat dan heeft het zich in de tijd wel bewezen.

We zien u graag in onze winkel, en natuurlijk ook in onze online shop. Als er vragen zijn.... stel ze (het liefst via e-mail)

Scheer & Schuim is gevestigd in het hart van Dordrecht

Niet precies gevonden wat je zocht?

Maak dan van je bezoek een uitje en ontdek de charme van Dordrecht. Van musea tot boetiekjes, er is voor ieder wat wils in deze prachtige stad.

Mocht je onverhoopt niet precies vinden wat je zoekt, bij ons in de winkel dan nodigen we je graag uit om de prachtige stad Dordrecht te verkennen. Dordrecht, de oudste stad van Holland, biedt een rijke geschiedenis, charmante grachten en prachtige monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Maak een wandeling door het historische centrum, bewonder de Grote Kerk en geniet van de schilderachtige omgeving. Bezoek een van de vele gezellige terrasjes, musea of boetiekjes die Dordrecht te bieden heeft. Er is voor ieder wat wils!

Dus zelfs als je vandaag niet vindt wat je zoekt, hopen we dat je je tijd in onze prachtige stad zult waarderen. Dordrecht heeft zoveel te bieden dat je bezoek zeker de moeite waard is.

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te zien en helpen je graag verder met al je scheerbenodigdheden!

Hartelijke groeten,

Richard Dries
Scheer en Schuim

0