Klantenservice

We staan voor je klaar
Bij Scheer en Schuim zijn we er speciaal voor jou!
We willen dat je een geweldige ervaring hebt tijdens je bezoek aan onze website als ook in onze fysieke winkel, met dit laatste onderscheiden wij ons van de andere.

Mocht je tijdens je ontdekkingstocht vragen hebben of tegen eventuele problemen aanlopen met betrekking tot bestellingen, leveringen of voorwaarden, dan staan wij voor je klaar om te helpen. Maar ook als je dingen die uitgelegd zijn in de winkel, nog niet helemaal begrijpt of er meer van wil weten neem dan gewoon contact met ons op

Ons toegewijde klantenserviceteam is er om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele klachten op te lossen. We luisteren graag naar jouw feedback en denken graag met je mee om de best mogelijke oplossing te vinden. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Mocht je desondanks geen antwoord kunnen vinden op je vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Zodra we jouw vraag of klacht ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag en streven we ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen veelal binnen 24 uur. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Bij Scheer en Schuim staan we met enthousiasme en toewijding klaar om al jouw vragen te beantwoorden, jouw zorgen weg te nemen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke scheerervaring hebt. Jouw tevredenheid is onze drijfveer, en we kijken ernaar uit om jou van dienst te zijn.
Scheer en Schuim
Vriesestraat 73
3311NP Dordrecht
078-204-2002
Btwnr: NL002034103B53
Kamer van koophandel: 61555487
0