Adres: Vriesestraat 73 Dordrecht
Openingstijden
Logo Scheer en Schuim op mijn account

Scheercrème

Makkelijk en zuinig in gebruik

TrueFitt & Hill Sandalwood Scheercrème

Scheercrème

Scheercrème is er in veel verschillende geuren en kwaliteiten te vinden en te verkrijgen, wij bij Scheer & Schuim, hebben alleen topkwaliteit die we dan ook eerst zelf testen. Als wij de kwaliteit niet goed vinden komt het niet bij ons op de plank in de winkel te staan.

We laten met regelmaat zien hoe een scheercreme gebruikt kan worden. En daarmee bedoelen we het opkloppen van de creme tot een schuim. Heel veel mensen staan versteld van de hoeveelheid schuim die je krijgt door maar een klein beetje creme te gebruiken.
Bekijk hier al onze scheercremes

Zie hiernaast hoe je een scheerschuim kan opkloppen.

We zeggen bij ons in de winkel altijd kan. We zeggen kan omdat iedereen zijn eigen manier gaat ontwikkelen om zijn eigen perfecte scheerschuim op te kloppen.

 Het is dus geen wet van meden en perzen, wij kunnen alleen maar handvatten geven en laten zien hoe wij het doen. Het is eigenlijk een spel tussen water en zeep, als je de goede verhouding tussen water en zeep hebt dan krijg je een waanzinnig mooi scheerschuim, wat ook nog eens perfect scheert. Gebruik wel een scheer- creme of zeep van goede kwaliteit zoals wij deze verkopen.

Wil je een keer in het echt zien hoe een scheerschuim op te kloppen, breng gewoon een bezoek aan onze winkel in Dordrecht en we doen het je voor.
  • st James of London Sandalwood & Bergamot scheercrèmeD.R. Harris Sandalwood Scheercrème pot 150gr
  • Scheercrème Cosmo-scheerzeep-aluminium-pot-1000

De beste scheercrème vind je bij Scheer en Schuim

Zijn er speciale scheercrèmes voor de vrouw en voor de man?

Om dit heel kort en krachtig te beantwoorden Nee, er zijn geen verschillen in de scheercremes voor de man en vrouw. 
Waar het in essentie om draait bij een scheercreme is natuurlijk het beschermen van de huid, en zorgen dat het mesje goed over de huid heen kan glijden. Dat het daarbij ook nog eens lekker ruikt is dan mooi meegenomen.

En ja je hebt nu eenmaal dat de vrouw meer naar de lavendel en wat zoetere geuren toe trekt en de man juist wat meer naar wat "houterig" maar is het verkkeerd als een man een wat zoetere scheercreme neemt.......Nee natuurlijk niet.

We merken bij ons in de winkel eigenlijk juist dat de vrouw meer en meer naar de "mannelijke" geuren toe trekken omdat de dames deze gewoon fijner vinden ruiken. We merken dat met name bij onze Parfums
Scheercrème "Mora e Muschio" - Saponificio Bignoli -
Een veel gekozen scheercrème door de vrouw
TrueFitt & Hill Sandalwood Scheercrème
Een veel gekozen geur door de man.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de scheercreme. Breng dan gerust een bezoek aan onze winkel in Dordrecht

Klik hier voor de openingstijden