Scheer & Schuim heeft zijn deuren eind 2014 geopend, en dat is niet onopgemerkt gebleven, mensen komen van heinde en verre voor hun favoriete scheerzeep of aftershave, maar ook voor een gedegen uitleg over de scheerproducten en hoe deze te gebruiken dan wel te behandelen.

We nemen dan ook altijd de tijd voor onze klanten, we leggen het graag goed uit. Dit omdat als men besluit klassiek te gaan scheren met bijvoorbeeld een safety razor, enige uitleg niet overbodig is. Als men geen uitleg heeft gehad en op dezelfde manier gaat scheren als met een cartridge mesje, dan wordt het geen plezierige scheerbeurt, en dat willen we ten alle tijden zien te voorkomen.

Wij zijn overtuigd van deze manier van scheren eens en temeer omdat het ontwerp van begin af aan haast niet veranderd is en het al meer dan 100 jaar bestaat, en als een product al zolang bestaat dan heeft het zich in de tijd wel bewezen.

We zien u graag in onze winkel, en natuurlijk ook in onze online shop. Als er vragen zijn…. stel ze (het liefst via e-mail)

Groet Richard Dries